top of page

Vilka är vi?

BTS Nordic grundades i juni 2004 av Hans-Jörgen efter att ha varit anställd hos en stor aktör inom branschen. Hans-Jörgen har arbetat inom plastindustrin sedan 1986 så på över 30 år har han arbetat sig till en stor erfarenhet och ovärderlig yrkeskunskap. Kontor och lager är belägna i det natursköna Fjärås cirka 2 mil söder om Kungsbacka på svenska västkusten.

Våran strävan är och har alltid varit att erbjuda kunden den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för deras specifika produktion. Vi engagerar oss på ett personligt sätt när vi bygger och utvecklar kundanpassade system för transport och torkning av plastgranulat och det skall vara roligt att göra affärer med BTS Nordic. Vi hjälper alla från den stora koncernen till det "lilla" plastföretaget.
BTS Nordic jobbar efter mottot kvalitet och prestanda till rätt pris.
I dagens globala, konkurrensutsatta marknad är förhållandet mellan kvalitet, prestanda och pris mycket viktigt. Valet av produktionsutrustning kan avgöra om man är konkurrenskraftig eller inte.

BTS Nordic & RAFO

BTS Nordic har under de senaste åren haft ett tätt och givande samarbete med Rafo AB, både inom service samt försäljning av kringutrustning och ARBURG-maskiner.

bottom of page