top of page

RAFO & ARBURG

BTS Nordic har under de senaste åren haft ett tätt och givande samarbete med Rafo AB, både inom service samt försäljning av kringutrustning och ARBURG-maskiner.
ARBURG är ett av världens största företag inom plastindustrin och Rafo säljer bl.a. deras elektriska formsprutningsmaskiner från 35 till 500 ton eller hydrauliska från 35 till 650 ton.

470A1000290banner-1200x621.jpeg

Söker ni efter en snabb och driftsäker formspruta med exakt precision som dessutom ska vara bland dem tystaste i klassen? 
Då är ARBURG Allrounder Alldrive rätt formspruta för er.
Med elektrisk låsning, elektrisk dosering och elektrisk insprutning kan man med enkelhet namnge en ARBURG Allrounder Alldrive som helelektrisk.

ARBURG Allrounder Alldrive har genom åren blivit en favorit hos många kunder och är hos merparten av branschens tillverkare inom medicalutrustning ett givet förstahandsval när det gäller att välja en formspruta för att kunna tillverka deras plastdetaljer på bästa sätt.

I ARBURG Allrounder Alldrives produktsortiment finner ni 9st olika storlekar. Den minsta är en 270A som har avståndet 270x270mm mellan holmarna och har en låstkraft på 35 ton. Den största Allrounder Alldrive är 920A där ni finner ett holmavstånd på hela 920x920mm och har en låskraft på hela 500 ton.

Alldrive finns med flera olika insprutnings alternativ. Kontakta oss på så berättar vi mer.

HidriveBanner.jpeg

Söker ni efter en snabb och driftsäker formspruta med mycket snabb insprutning? Då är ARBURG Allrounder Hidrive rätt formspruta för er. Med elektrisk låsning och med hydraulisk ackumulator insprutning får man fram en otroligt trevlig Hybridkombination som skapar mycket bra värden i både snabbhet och precision.

ARBURG Allrounder Hidrive har genom åren blivit en favorit hos många kunder tack vare sin explosiva snabbhet genom ackumulator tanken och fördelarna med att ha stängningen elektrisk.

I ARBURG Allrounder Hidrives produktsortiment finner ni 10st olika storlekar. Den minsta är en 270H som har avståndet 270x270mm mellan holmarna och har en låstkraft på 35 ton. Den största Allrounder Hidrive är 1120H där ni finner ett holmavstånd på hela 1120x1120mm och har en låskraft på hela 650 ton.

Finns med flera olika insprutnings alternativ.

Golden-ElectricBanner.jpeg

Söker ni efter en driftsäker och prisvärd formspruta som dessutom ska vara bland dem tystaste i klassen?

Då är ARBURG Allrounder Golden Electric rätt formspruta för er. Med elektrisk låsning, elektrisk dosering och med elektrisk insprutning kan man med enkelhet namnge en ARBURG Allrounder Golden Electric som helelektrisk.

ARBURG Allrounder Golden Electric är ett prisvärt alternativ för dig som vill ha en helelektrisk standardformspruta av hög kvalité.

I ARBURG Allrounder Golden Electric produktsortiment finner ni 4st olika storlekar. Den minsta är en 370E som har avståndet 370x370mm mellan holmarna och har en låstkraft på 60 ton. Den största Allrounder Golden Electric är 570E där ni finner ett holmavstånd på hela 570x570mm och har en låskraft på hela 200 ton.

Finns med flera olika insprutnings alternativ.

S-maskinbanner.jpeg

Söker ni efter en driftsäker formspruta med extrema valmöjligheter? Då är ARBURG Allrounder S-serien rätt serie med formsprutor för er.

ARBURG Allrounder S-serien har genom åren blivit en favorit hos många kunder tack vare sin gedigna uppbyggnad, när man väljer en S-serien ifrån ARBURG så vet man att man får hydrauliska formsprutor som tuggar och går decennier efter decennier.

I ARBURG Allrounder S-serien produktsortiment finner ni 10st olika storlekar. Den minsta är en 170S som har avståndet 170x170mm mellan holmarna och har en låstkraft på 12,5 ton. Den största Allrounder S-serien är 920S där ni finner ett holmavstånd på hela 920x920mm och har en låskraft på hela 500 ton.

Finns med flera olika insprutnings alternativ. Totalt finns det 58 st olika maskinkombinationer idag att tillgå. 

Golden-Editionbanner.jpeg

Söker ni efter en driftsäker och prisvärd formspruta?

Då är ARBURG Allrounder Golden Edition rätt formspruta för er. Hydraulisk formspruta med ett standard utbud av valmöjligheter gör att priset kan pressas ner till en mycket attraktiv nivå. En storsäljare.

I ARBURG Allrounder Golden Editions produktsortiment finner ni 7st olika storlekar. Den minsta är en 270C som har avståndet 270x270mm mellan holmarna och har en låstkraft på 40 ton. På den största modellen finner ni ett holmavstånd på hela 920x920mm och med en låskraft på 500 ton.

Golden Edition finns med flera olika insprutnings alternativ. 

275V_250-70-952x1024banner.jpeg

Söker ni efter en vertikal formspruta med hög kvalité och precision? Då är ARBURG Allrounder V-serien rätt serie med formsprutor för er.

ARBURG Allrounder Vertikala formsprutor har genom åren blivit en kundfavorit hos många.

Vertikala formsprutor som även kan beställas med rundbord.

I produktsortiment finner ni 3st olika storlekar. Den minsta är en 175V har en låstkraft på 12,5 ton. Den största Allrounder Vertikal är 375V och har en låskraft på 50 ton.

Finns med flera olika insprutnings alternativ. 

bottom of page