top of page

BEGAGNAT

Allt från begagnade transportband till begagnade kvarnar. Här hittar du ett stort sortiment av begagnad utrustning till bra priser. Objekten är endast enklare beskrivet och objektbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga förmåga men är ej bindande i detalj. Vi servar och testar all utrustning som levereras ifrån vårat lager, om inte så meddelas detta i förklaringen.

OBS: Pall och palltillbehör som syns på bilderna ingår inte i objektet om det inte anges i beskrivningen.

Priserna är exkl. moms fritt vårt lager/Emballagekostnad ingår inte.

Om leverans sker ifrån vårat lager lämnas 5-dagars öppet köp efter leverans om inget annat meddelas. Varan skickas i retur till oss för kontroll, varan repareras eller bytes ut mot likvärdig vara. Om inte varan kan repareras eller bytas tas varan i retur och kredit skickas.


Fraktkostnader ingår inte i öppet köp. Öppet köp gäller inte transportskador eller fel handhavande av utrustning eller installation.

Varor som säljs för kunds räkning och levereras direkt ifrån kund gäller inga garantier.

Inga garantier eller öppet köp gäller för formsprutor & verkstadsmaskiner.

Utrustningen säljs för kunds räkning och utrustningen kan testas och kontrolleras av köpare innan leverans.

Eventuella försäkringar tecknas av köpare.

Gällande flytt, demontering, transport av formsprutor och verkstadsmaskiner ingår inte detta, köparen får själv ansvara för demontering, flytt och lastning av maskin/utrustning. Säljaren och köparen kommer överens om när detta skall ske.

Har du begagnad utrustning?

Om du har utrustning som ligger och tar plats, kontakta oss så hjälper vi er att sälja denna utrustning. Skicka ett foto och vi lägger ut den på här!

Kontakta oss om ni är intresserade av att köpa eller sälja begagnad utrustning!

bottom of page