top of page

PARTNERS

Värdefulla partnerskap

Logo_Shini_400x400.png

SHINI PLASTICS TECHNOLOGIES

Shini Group grundades i Taipei, Taiwan för 41 år sedan, huvudsakligen specialiserade på tillverkning av elektriskt termiska komponenter som senare utvidgades till plastmaskinsindustrin. I början av 2009 inrättades en "Automation Business Department" för att fokusera på att designa och producera robotar och har framgångsrikt undersökt och utvecklat svängarmsrobot, enkelaxlar, tre axlar, servodrivna robotar med fem axlar och relaterade verktyg.

Vi är stolt partner till en av världens största aktörer inom plastmaskinsindustrin. Med sitt sätt att tillhandahålla hög kostnadsprestanda och pålitliga produkter kommer Shini fortsätta att uppriktigt betjäna världens plastindustri.

1615276953040_edited.png

RAFO

Under 1990-talet blev Rafo en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden, tack vare att företaget tillhandahöll maskiner från en av marknadens främsta formsprutningsmaskinstillverkare – ARBURG, ett företag beläget i tyska Lossburg. Rafo har idag mer än 400 fasta kunder spridda över hela landet och är en av de ledande leverantörerna på den svenska marknaden. Tack vare kvalitetsprodukter, god lagerhållning, snabba leveranser samt en kunnig och lyhörd personal så har Rafo blivit en spelare med mycket gott rykte i branschen och vi är väldigt stolta över vårt samarbete.

7669bdf3b5443f887b36.png

AGS AUTOMATION GREIFSYSTEME SCHWOPE

Franz Schwope startade 1983 i ett enkelt garage med konstruktionen för gripdon och utvecklade gripdelarna på ett sådant sätt som banade vägen för dagens gripdonssytem skapades. Med grunden i ASS och AGS Automation etablerades griparsatsen långt utanför Tyskland. BTS Nordic har haft ett långt och nära samarbete med familjen Schwope och vi är en del av varandras historia samt framtid.

logo_GT_website.png

GT CRANES

GT Cranes har tillverkat mobilkranar och elektrohydraulisk lyftutrustning i Italien sedan 1954. Med över 700 patent är GT Cranes en referenspunkt för olika sektorer, från plast och däcksgjutning till fordonsindustrin, från flygteknik till militärsektorn. Produktionen har blivit mer och mer diversifierad. Nya artiklar sträcker sig från mobilkranar till plattformar till speciallyftmaskiner, speciellt för formlyft. Ett fräscht och spännande samarbete från Piasco till Fjärås.

cenva-logo-blue.png

CENVA

Cenva AB bildades under 2014 av det som tidigare var Canvac AB:s projektavdelning. Historien om Cenva AB börjar med att Bengt-Olof Olsson startade Canvac AB 1993. Han började med att sälja centraldammsugare från sin lantgård i Hova. Tillverkningen av alla Cenvas 3-fassystem hanteras i dag i det helägda företaget Cevac AB med säte i Mariestad. De fortsätter nu att vidareutveckla marknadens mest energieffektiva centraldammsugarsystem.

nito-couplers_f_edited.png

NITO

Företaget grundades 1896 i Köpenhamn av Waldemar Nielsen under namnet "Vald. Nielsen Metalvarefabrik". Företaget utvecklades stadigt under familjen Nielsens ägo fram till slutet av 60-talet. Idag tillverkar NITO ett brett sortiment av snabbkopplingar, vatten- och sprutpistoler samt lösningar för rengöring.

Partners: Klienter
Partners: Text

FÅ EN OFFERT

Fyll i dina uppgifter och vi tar kontakt med dig eller ring oss på 0705232370.

Tack för ditt meddelande!

Partners: Offert
bottom of page