top of page

PARTNERS

Värdefulla partnerskap

Logo_Shini_400x400.png

SHINI PLASTICS TECHNOLOGIES

Shini Group grundades i Taipei, Taiwan för 41 år sedan, huvudsakligen specialiserade på tillverkning av elektriskt termiska komponenter som senare utvidgades till plastmaskinsindustrin. I början av 2009 inrättades en "Automation Business Department" för att fokusera på att designa och producera robotar och har framgångsrikt undersökt och utvecklat svängarmsrobot, enkelaxlar, tre axlar, servodrivna robotar med fem axlar och relaterade verktyg.

Vi är stolt partner till en av världens största aktörer inom plastmaskinsindustrin. Med sitt sätt att tillhandahålla hög kostnadsprestanda och pålitliga produkter kommer Shini fortsätta att uppriktigt betjäna världens plastindustri.

1615276953040_edited.png

RAFO

Under 1990-talet blev Rafo en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden, tack vare att företaget tillhandahöll maskiner från en av marknadens främsta formsprutningsmaskinstillverkare – ARBURG, ett företag beläget i tyska Lossburg. Rafo har idag mer än 400 fasta kunder spridda över hela landet och är en av de ledande leverantörerna på den svenska marknaden. Tack vare kvalitetsprodukter, god lagerhållning, snabba leveranser samt en kunnig och lyhörd personal så har Rafo blivit en spelare med mycket gott rykte i branschen och vi är väldigt stolta över vårt samarbete.

7669bdf3b5443f887b36.png

AGS AUTOMATION GREIFSYSTEME SCHWOPE

Franz Schwope startade 1983 i ett enkelt garage med konstruktionen för gripdon och utvecklade gripdelarna på ett sådant sätt som banade vägen för dagens gripdonssytem skapades. Med grunden i ASS och AGS Automation etablerades griparsatsen långt utanför Tyskland. BTS Nordic har haft ett långt och nära samarbete med familjen Schwope och vi är en del av varandras historia samt framtid.

logo_GT_website.png

GT CRANES

GT Cranes har tillverkat mobilkranar och elektrohydraulisk lyftutrustning i Italien sedan 1954. Med över 700 patent är GT Cranes en referenspunkt för olika sektorer, från plast och däcksgjutning till fordonsindustrin, från flygteknik till militärsektorn. Produktionen har blivit mer och mer diversifierad. Nya artiklar sträcker sig från mobilkranar till plattformar till speciallyftmaskiner, speciellt för formlyft. Ett fräscht och spännande samarbete från Piasco till Fjärås.

silos-e-silos-logo-ok.png

SILOS & SILOS

Förutom att vara en referensaktör i branschen är Silos&Silos även det äldsta italienska företaget i branschen. Vi är stolta över vårt samarbete med en aktor som har varit pionjärer inom installation av silos för lagring, förflyttning och dosering. De grundades 1971 och var först med att marknadsföra textilsilor i Italien.

Skärmavbild 2023-01-31 kl. 11.10_edited.png

DYROS/NITO

DYROS är en finmekanisk fabrik som grundades 1968 av Svend Dyberg Roslund och är idag en väletablerad verksamhet där även familjemedlemmar är delaktiga i det praktiska och administrativa vardagsarbetet. De välkända produkterna tillverkas dels för hemmamarknaden men även för export till ett 25-tal länder världen över. Fördelarna och deras lämplighet är resultatet av en noggrann kontroll med avseende på materialval, en tillverkningsprocess med hjälp av en toppmodern utrustning och slutkontrollen, där varje enskild del passerar genom skickliga händer, innan de släpps för leverans till kunderna.

testfinale_edited.png

PURGINGIT

PURGiNGiT är ett företag dedikerat specifikt och exklusivt till utveckling och produktion av rengöringsprodukter för plastindustrin. Grundad av Baldassarre Canio som efter många års aktivitet i kommersialiseringen i Europa av de ledande varumärkena för reningsblandningar har sedan 1994 skapat olika produkter som Extrapurge och MICRONET™. Nu görs revolutionen för rening av formsprutor genom P&P Cream™.

logo-holzer_new.png

HOLZER

HOLZER GmbH, beläget i staden Herbrechtingen i östra Württemberg, är ett familjeägt företag inom området maskin- och anläggningsteknik och serviceapplikationer. Företaget grundades 1990 och har nu över 120 anställda. Från enkla monteringstjänster via utrustningsstyrda sammansättningar hela vägen till komplexa automationssystem är deras fokus på konceptualisering, utveckling och produktion av helautomatiska monterings- och testsystem – beroende på era krav. Deras produktportfölj förstärks av egentillverkade uppsamlingssystem för formsprutningsdetaljer, efterbehandling av fordonslampor och andra produkter, samt rengöring och driftsättning av små lastbärare.

FÅ EN OFFERT

Fyll i dina uppgifter och vi tar kontakt med dig eller ring oss på 0705232370.

Tack för ditt meddelande!

bottom of page