top of page

KRANAR

GT Cranes har tillverkat mobilkranar och elektrohydraulisk lyftutrustning i Italien sedan 1954. Med över 700 patent är GT Cranes en referenspunkt för olika sektorer, från plast och däcksgjutning till fordonsindustrin, från flygteknik till militärsektorn. Produktionen har blivit mer och mer diversifierad. Nya artiklar sträcker sig från mobilkranar till plattformar till speciallyftmaskiner, speciellt för formlyft. Ett fräscht och spännande samarbete från Piasco till Fjärås.

PhotoRoom_20211207_114059.jpg

Inga fler osäkra lyft, kostsamma traverssystem eller otympliga truckar

Investera i en långsiktig lösning som förbättrar din arbetsmiljö och ökar säkerheten för alla på fältet. Våra kranar är pålitliga och följer med dig och er expansion utan krav på ytterligare installation.

IMG_3262.jpg

KONTAKTA MIG IDAG!

Hej! Jag heter Philip och är otroligt stolt över att sälja kranar från GT Cranes. Förutom ett brett sortiment som garanterat passar kundens behov uppskattar jag den snygga designen och säkerhetstänket som ligger bakom de olika modellerna. Ring eller mejla mig idag så vi tillsammans kan hitta rätt kran för ert behov!

Telefon: 0300 - 54 29 70
E-post: philip@btsnordic.com

GT CRANES BROSCHYR FÖR NEDLADDNING

Ta gärna en titt i vår broschyr som innehåller mer specifikationer och bilder gällande våra kranar. Tänk på att när ni hittar något intressant, vill vi gärna att ni skickar dimensioner på arbetsyta, vad kranen ska utföra för arbete m.m. så vi kan garantera att den kranen är rätt för er!

KONTAKTA OSS OCH SAMTALA OM HUR VI KAN HJÄLPA DIG FÖRBÄTTRA DIN VERKSAMHET

Är du intresserad av en offert eller få mer information?
Kontakta oss idag på telefonnummer 0300-54 29 70 eller genom formuläret nedanför!

Tostaredsvägen 1097 439 75 Fjärås

  • LinkedIn
  • Facebook
bottom of page